Literatura

głupi pies (wiersz)

Yaro

nie ma Chojraka

nad Zenka Przecinaka

nie umiera frajerem

lecz z doborowym bajerem

 

mieszka koło kopalni

kopalnia bytuje w jego ego

cenny  kolego

 

nie pielęgnuje  wizerunku

nie czesze się ani trochę

wygoloną ma glacę

 nonsensowny cymbale

 

nie ma cwaniaka

nie ma frajera

 

handluje i zbiera trawę dla Jasia Królika

nocą hakuje łupie banki

gra na kurniku

 

ma niewiele kont numery pin

bilety gratisowe do niskogatunkowych kin

okulary trzy de rzygną po libacji


słaby 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Yaro
Yaro 2 grudnia 2018, 11:56
punk not death
Konrad Koper 2 grudnia 2018, 17:22
Zabawiło i pouczyło !!
Zajrzyj do mnie .
przysłano: 2 grudnia 2018 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca