rzeka

Jacek JacoM Michalski

jestem dzieckiem

mimo że siwy i z pomiętą gębą

wracam do zabaw z ojcem

do setek pytań

do zapomnianych odpowiedzi

 

patrzę na moich synów

uśmiecham się do uśmiechów

szukam słów na słowa  

tylko one zostaną

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 2 grudnia 2018
anonim