Literatura

* * * (wiersz)

truskafka

w bezbarwnej klasie
w śród bezbarwnych
ludzi
wyglada przez okno
moja bezbarwna
dusza
i patrzy jak

wiosna kusi zielenią

fatalny+ 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Necia
Necia 21 maja 2007, 12:18
Super..... Bardzo mi się podoba... jest w moim stylu, przypomina mi nieco moje wiersze... Buziaki... =D
przysłano: 16 marca 2000

Inne teksty autora

Szkoła latania
truskafka
* * *
truskafka
* * *
truskafka
* * *
truskafka
* * *
truskafka
* * *
truskafka
* * *
truskafka

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca