można jambem i można amfibrachem
poezji amatorów być postrachem
tych z instagrama wszystkim przede
co to intelektualną klepią biedę
zamiast rymy składać cisną enter
nadając dysgrafii miłosną „płentę”
a ja wam powiem kochane trole
taką poezję to ja pierdolę!