Osobliwość

Konrad Koper

Posągi na Wyspach Wielkanocnych

sięgają prawie do gwiazd.

Pytają je…

 

Ukazują „ tajemnych synów”,

przy nich zatrzymał się „czas”.

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 5 grudnia 2018
anonim
  • Arian
    ale patrzą w stronę oceanu... może zapraszają podróżników do odwiedzenia wyspy?

    · Zgłoś · 5 lat