Bliźniacy

Konrad Koper

Rozmawiają krótkimi słowami, gestami…

Pierwszy jest moim przyjacielem, drugi wrogiem.

Poznaję ich z bliska.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 5 grudnia 2018
anonim