przecinak przecina
przebijak przebija
przerywak przerywa
przewijak przewija
przekiwak przekiwa
przeginak przegina
przebywak przebywa
przeklinak przeklina
przegrzewak przegrzewa
przenijak przenika
przelewak przelewa
przefijak przefika
przegnijak przegniwa
przekimak przekima
przemijak przemija
przecijak przecija
(styczeń 2016)