tyle nas

Grzesiek z nick-ąd

 

Uwielbiam cię
rękoma wszystkimi czterema

Po pierwsze prawą
gdy jesteś po mojej stronie
słyszę bicie serca

Po drugie lewą
jako mańkut jeszcze bardziej
z tej strony dla ciebie wszystko
ponad największą wrażliwość

Po trzecie przednią
na powitanie i na przestrzał
mojego do ciebie powietrza

Po ostatnie tylną
chodź za mną
niech zastrzelą mnie 
wszyscy twoi wrogowie
a przyjaciele to ostateczność

uwielbiam cię

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 7 grudnia 2018
anonim