Literatura

niby (wiersz)

co robić

 

 

niby

 

 

w różu

do twarzy

ci

 

się przylepiły

jego wargi

słodko-obleśne

 

moje

zsuwają się

na wzdychające piersi

 

bez serca

 

jesteś

chociaż dotyk

nibygorący

uśmierca

moje wątpliwości

 

niby

 

przewrócone oczy

patrzą

na niby

 


fatalny+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 grudnia 2018 (historia)

Inne teksty autora

czucie
co robić

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca