Niewola

Konrad Koper

Byłem tylko swój.

Lecz się zakochałem

i stałem się twój.

Życie, ciało oddałem.

 

Dla ciebie też splamiłem sumienie.

Sprawiłaś mi miłosne więzienie.

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 8 grudnia 2018
anonim