Literatura

Vote (wiersz)

Arian

Java sans sommeil
Réveil de l'automne
       rébellion
Le coeur saigne
Le coeur fait mal
       sent


Errant sans espoir
Quand le temps passe
       mort
Je suis immergé dans ma mémoire
Dans le passé
       Et je pense à mes proches à propos des morts


Et je vais faire des changements
      Apôtre de la rébellion
Je vais avec le vent
      réfléchi
Ses rafales
Ils me transpercent avec la tristesse du monde

 

https://www.youtube.com/watch?v=biv2pyM4A40

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 9 grudnia 2018 (historia)

Inne teksty autora

Nazajutrz
Arian
Babsztyl
Wislawa Szymborska
Na bruk
Konrad
Wywrotka
Arian
Do lemingów
Arian
Bramy Kijowa
Arian
Do poetów
Arian
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca