Liryka
zawsze wydawała mi się
najdostojniejszą
pośród literackich sióstr
Proza
niesforna
blondynka
wciąż mająca wiele
do powiedzenIa
Dramat
minimalistka
szatynka
zwięzła
w swej okazałości
Liryka
rudowłosa
ognista
tańcząca
między słowami
zawsze wydawała mi się
najdostojniejszą
pośród literackich sióstr
Proza
niesforna
blondynka
wciąż mająca wiele
do powiedzienia
Dramat
minimalistka
szatynka
zwięzła
w swej okazałości
Liryka
rudowłosa
ognista
tańcząca
między słowami"
...dramat przypadkiem nie jest facetem(?)
"do powiedzienia".........................
a liryka w powyższym jest ta sama, czy to dwie różne?
Liryka ta sama
(...)
Liryka ta sama"
...nie ma to jak czytanie ze "zrozumieniem"; spojrzyj co wlepiłaś; jest 2 x "liryka",
a może miało być np. "epika"?
- i lyterufka nadal nie jest poprawiona
Wiem, że liryka jest dwa razy, takie było moje zamierzenie.