Perspektywa

Konrad Koper

Ludzie są odwróceni w różne strony.

Dla nich inaczej znaczą :

wstecz, do przodu, w lewo, w prawo.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 grudnia 2018
anonim
  • Konrad Koper
    Ukryta metafora nawiązująca do życia…

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Arian
    Inercjalne układy odniesienia są równoprawne- zasada względności STW.

    · Zgłoś · 5 lat temu