byłeś - tam
w myślach
marzeniach i drodze do raju
Ona czekała - że przyjdziesz
pełen radości i ciepła
i pukasz
stęskniony
spragniony czułości dotyku i pełni
blisko
rzuciłeś
bez ciebie nie mogę żyć
czyżby - aż tak pulsuje i pika
twoje
jedno i drugie gorące
wrażliwe i ta i tamta
muzyka
czy jutro za progiem zostawisz
zabawki
już - puste
i teatr życia pokaże dwa
czy może trzy
akty
On gra
a - Ona tańczy tango
jak być i żyć z tobą pięknie
i długo