Jest inaczej

Patryk Robacha

 

 

 

świat uległ drobnej zmianie

jakby ciszej szumi wiatr

deszcz troszkę dziwniej kapie

 

uśmiech mam bledszy nieco

dni idą niby pieszo 

 

może palę ciut więcej

może ciut więcej piję  

i wiersze piszę rzadziej

 

jest inaczej

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Patryk Robacha
Patryk Robacha
Wiersz · 11 grudnia 2018
anonim