Historiosophie

Arian

La bannière rouge va gagner.
La couleur du sang, la rébellion et se battre.

 

Drapeau blanc sur le mât.
C'est une trahison, un opportunisme, une capitulation.

 

Le chiffon noir règne comme un film d'horreur.
Servilisme, soumission et deuil après la crucifixion.

 

 

 

Arian
Arian
Wiersz · 12 grudnia 2018
anonim
  • Arian
    Co wywalczyliście przez 3o lat demokracji? Od kolejek po cukierki do kolejek po lekarza.
    Bida z nedzą.
    Agent zastepuje agenta na posterunku.
    Bierzcie przyklad z Francuzów jak zwycieżać należy.

    · Zgłoś · 5 lat
  • Mithril
    ..."A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają."

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    ...idiotyzm
    oceniać utwór na podstawie wyboru języka

    skąd pewność jaki jest język ojczysty

    · Zgłoś · 5 lat
Usunięto 1 komentarz