* * * potoczyły się koła w widnokrąg...

Marek Kielgrzymski

potoczyły się koła w widnokrąg

wezbrane ciszą

załkał horyzont

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim