pięciomilowy pas min i zasieków...

Marek Kielgrzymski

pięciomilowy pas min i zasieków

rozciąga się

z ust do ust

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim