Dmuchany ryż

Marek Kielgrzymski

szkło na dnie jeziora. pocięte wstęgi

darniny. cukierek ryby w pysku kota.

wczasy w mieście. potworna nuda gitar.

to wokół. i wewnątrz. a do siebie daleko. 

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim