Nocą jest chłodno. Posuwamy się wolno i mgła
rosi skronie. Szpaler zagadek i nic
tylko wolność. Przejaśnia się
i my wiemy, że to koniec. Stracone miasto, które
pozostawiamy za sobą. Niemożność
poprawienia starych błędów.
Wypłowiałe emocje. To wszystko
jest już po tamtej stronie.