pisać do ciebie...

Marek Kielgrzymski

pisać do ciebie jak do nagiej miłości oślepły bez łzy

pozdejmowałem lustra by nie widzieć nie być

obok tutaj sępy rozdzierały łup nic we mnie nie drgnęło

jądro nicości zaprzeczenie winom

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim