śródmieście gdynia...

Marek Kielgrzymski

śródmieście gdynia

akcja nie ma akcji na

środku dwupasmówki

                            wyrósł kwiat przebiasfalt

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim