Torus

Marek Kielgrzymski

Może się nawet uda

wyzwolić usta z

okowów kłamstwa. Przepłukać

solą emską, zmilczeć.

Może się uda. Przejść

do porządku. Nad

chaosem - porostem

wszechrzeczy. Przystosować

nieprawdziwe.

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim