wyburzenia

Marek Kielgrzymski

spieszyć się przez korty

tenisowe w poprzek

plaży omijając konstrukcje

chaosu dziewięć

minut do wschodu

po zmianie świateł

nowy asertywny

zorganizowany

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim