alarmy w dżungli ludzkiej...

Marek Kielgrzymski

alarmy w dżungli ludzkiej

złaknieni sensacji lokatorzy

podmiejskich pobojowisk

 

Skryta miłość twoich oczu

z drugiej strony nieba

 

Za nami

odkryte przęsła mostów

ujadanie psów

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim