Brak dyskusji, brak porozumienia...

Marek Kielgrzymski

Brak dyskusji, brak porozumienia. Przemek W.

wciąż bawi w Afryce. Oscypek piszczy pod

zębami. Za dziesięć miliardow lat słońce

zamieni się w supernową. Będzie tak jasno,

że nie da się pisać wierszy. Gel pen się wykańcza

jak amen w pacierzu. Peter Gabriel obchodzi

pięćdziesiąte pierwsze urodziny.

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim