Brak dyskusji, brak porozumienia. Przemek W.
wciąż bawi w Afryce. Oscypek piszczy pod
zębami. Za dziesięć miliardow lat słońce
zamieni się w supernową. Będzie tak jasno,
że nie da się pisać wierszy. Gel pen się wykańcza
jak amen w pacierzu. Peter Gabriel obchodzi
pięćdziesiąte pierwsze urodziny.