do wiersza

Marek Kielgrzymski

ludzie mijają jak męty

w ciałku szklistym oka

tafla uspokaja się wygładza

pozbawiony pływów krajobraz wchłania miasto

uporządkowane kaniony cieni

kroki kroki kroki

perystaltyka chodnika

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim