wiara

Marek Kielgrzymski

jest we mnie pomysł

zakurzona baśń

odprysk wieczności

wezbrane tony

fortissimo błędów

psy we mnie warczą

woła przestrzeń blada

 

jest we mnie wiara

w dziurawego boga

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim