kurzy się kurz...

Marek Kielgrzymski

kurzy się kurz

i radę daje

spulchnionym polom wyobraźni

kurz władca świata

kurz wizjoner

zostanie po nas kłębem szarym

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim