co zrobić jutro

Marek Kielgrzymski

o poranku przegrać myśli

na dysk, spisać sny, spisać

głosy ptaków. potem

autobus, tramwaj, kotłowanie.

powroty do niezmienności. podróże

na plecach wiatru.

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim