Nie przychodzę już...

Marek Kielgrzymski

Nie przychodzę już

w miejsca martwe

ołówkowe pacierze

nie dla mnie

w kraj półcieni

w granice niepewne

sięgam rzadko

ból czarodziej

odstąpić mnie zechciał

lęk

mrowi

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim