odległość

Marek Kielgrzymski

bezmiejska droga

krok wiąże kamienie

odległość krucha

od siebie do siebie

na wyciągnięcie

drewnianej ręki

psu na podeszwę

            .  .  .

 

Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim