tylko

Marek Kielgrzymski

nie sen nie pęd jasny

nie zderzenia z czasem

nie mnogość i nie stałość

(podziwianie sosen)

tylko chwila dotyku

bolesna szczęśliwość

może mnie ocalić

z granitowych pnączy

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim