fioletowe szkło

Marek Kielgrzymski

nie zasadziłem drzewa

nie zbudowałem domu

nie spłodziłem potomka

zanikałem

przez czterdzieści lat

teraz

odbieram prawdy

uwalniam znaczenia

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim