nieodwołalnie

Marek Kielgrzymski

dziecko, które biegnie

pies - kiedy skowycze

jeży się sierść

 opływają rany

 

kiedyś i teraz

obok siebie

złamane

 

ukartowana twoja sztuka

sztuka mięsa i wody

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim