oczekiwanie to szepty ścian...

Marek Kielgrzymski

oczekiwanie

to szepty ścian

gładkość spojrzenia gwiazd

lekkość jest lśnieniem

pozostaje w oku

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim