rdzawo

Marek Kielgrzymski

żadnych odniesień, żadnych

dygresji. słowa skapują.

nic nie przystaje do niczego.

ogień, siwizna, pępowina.

obojętność rozwarta jak ostryga.

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim