w mrowim raju...

Marek Kielgrzymski

w mrowim raju

Czarodziej

uśmiechem obdarza

 wrony

śnij się układzie

                   wrażeń

nim stlejesz

w szarości

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim