aleon

Marek Kielgrzymski

białe godziny

zrosty hałasu pątnicze

(gnoza nieobeschła)

płoche zajączki złudzeń

cały w tym jestem

źrenicą jaszczurki

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim