dosyć!

Marek Kielgrzymski

skończyłem trzydzieści pięć lat

żyję

i jestem nikim

 

Moje wiersze drukują

albańskie periodyki kulturalne

moją muzykę nadaje

argentyńskie radio

żyję

i daję żyć innym

 

Podmorskie oko

otwiera się

rdzawo łypie bezednią

morszczyn i

błękitna toń

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim