materializacja

Marek Kielgrzymski

korona cierniowa lasu

słowa słowa ośmiotysięczniki

a teraz nie zgub swego cienia podejdź

bogatszy o słowo ciekawszy o światło

w umywalni szarej doliny jak w rodzinnym strumieniu

przemyj lęk i kiedy ptaki licytować będą niebo

stawaj się

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim