spakowany ostry zmontowany...

Marek Kielgrzymski

spakowany ostry zmontowany

z kawałków wszędzie wychodzący

nigdzie kresu drogi w sobie ostrokół

w nicości dyament – terkoczący paw

podróż bolesna podróż niespełniona

organiczny zaśpiew karencja milczenia

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim