Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
truskafka
* * *
* * *
truskafka
byłam martwa
przyszedłes
delikatnym tchnieniem
obudziłes do życia
podlewałes
mokrymi pocałunkami
ciepłem dłoni
otulałes
aby sercu
nie było zimno
nie ma cię
teraz znów
usycham
Lubię
truskafka
Wiersz · 16 marca 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści