obiadowe dźwięki sąsiadów
i Das Wagner Desaster Klausa Schulze
drzewa w skrajni drogi
kamień źrenicy wypatruje odbić
uważaj
do wodospadów już blisko
spruwam podszewkę nocy
cienie psów okrążają piaskownicę
bądź co bądź Pan jest wielki
ale
...