przytulisko

Marek Kielgrzymski

nadspodziewanie małe

głowy tancerek

I ty, który biegasz

                     w pantomimie pozorów

osuwa się przytulisko

schronik dla krnąbrnych pasjonatów

coraz prędzej trzeba przebierać słowami                          

nie panikować!  uprzejmie

zejść z drogi tym

bardziej uprzejmym

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim