Śniłem się sobie...

Marek Kielgrzymski

Śniłem się sobie

  okrągły jak ból

moneta uniwersum

   przebity język kłamał

mówił o sobie źle

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim