całkiem nowy

Marek Kielgrzymski

rodzić się znaczy mrużyć oczy

od światła i świata powoli wrastać w głąb

osobnieć

a potem całe morza zachodów głodne dukty

. . .

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim