rodzić się znaczy mrużyć oczy
od światła i świata powoli wrastać w głąb
osobnieć
a potem całe morza zachodów głodne dukty
. . .
rodzić się znaczy mrużyć oczy
od światła i świata powoli wrastać w głąb
osobnieć
a potem całe morza zachodów głodne dukty
. . .