wszystko jest głośniejsze! - lokacja

Marek Kielgrzymski

                                                    M.

                                      

nie patrzę świt obnaża kły

konstrukt wichury odszczepiona formuła

znowu blask i miraże

rtęć nie ma ujścia

żwir trójmiasta dopamina

Maria szepcze list Proces

nowy adres Robić

robić świat

Wszystko jest głośniejsze!

 

Oceń ten tekst
Marek Kielgrzymski
Marek Kielgrzymski
Wiersz · 13 grudnia 2018
anonim